MAN TGX Individual Lion S

Maandag 21 juni 2021
02/06/2021
De MAN TGX Individual Lion S: laat echte leeuwenharten sneller kloppen. Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen.

In het kort

  • Adembenemend design. De MAN TGX Individual Lion S is een echte blikvanger met zijn exclusieve exterieurdesign en elementen in sportieve carbonlook, een elegante voorkant en rode accenten.
  • Bijzonder comfortabele cabine. In de grootste MAN cabine heerst dankzij het comfortpakket en de stijlvolle interieurelementen een zeer aangename sfeer.
  • Indrukwekkende prestaties die u mag verwachten van een MAN. De MAN TGX Individual Lion S brengt power op de weg met krachtige motoren van 510 tot 640 pk.

Design dat indruk maakt

Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbon

Meer informatie

Een zeer aangename sfeer voor elke chauffeur

De cabine van de MAN TGX Individual Lion S oogt nog royaler en biedt de chauffeur dankzij de hoogwaardige materialen en talrijke comfortelementen een zeer aangename sfeer.

Meer lezen over dit model

Het topmodel van MAN voor chauffeurs die groot denken

De MAN TGX Individual Lion S is uniek in zijn klasse: De opvallende cabine met stijlvolle hoogglanselementen, chroomlamellen en rode accenten op de radiatorgrille trekt ieders aandacht. Het interieur van de grootste MAN cabine biedt maximaal comfort tijdens werk- en rusttijden. Stap in en ervaar een combinatie van adembenemend design en uitstekend rijcomfort, in een vrachtwagen die het truckershart sneller doet kloppen.