MAN Plexiglas beschermplaat voor de chauffeur

Maandag 29 maart 2021
29/03/2021
Voor de MAN Lion's Coach en NEOPLAN Tourliner: Om uw chauffeur extra bescherming te bieden heeft MAN een plexiglas scherm ontwikkeld dat perfect is te monteren in uw bus.

Plexiglas beschermplaat in de MAN Lion's Coach en NEOPLAN Tourliner

Buschauffeurs in het openbaar vervoer zijn iedere dag onderweg, zelfs in Corona tijd. Om het risico op verspreiding te verminderen hebben veel ondernemers inmiddels maatregelen genomen. Het dragen van mondkapjes of de deur alleen aan de achterkant van de bus openen zodat de chauffeur en de passagiers zo goed mogelijk beschermt zijn. Helaas betekent dit ook dat kaartverkoop en goede klantenservice bijna niet mogelijk zijn.

Op maat gemaakt en goedgekeurd

De MAN plexiglas beschermplaat is nu van belang om de kans op besmetting met het Corona virus tegen te gaan. Maar omdat de chauffeur altijd in contact is én blijft met veel verschillende passagiers is het ook voor de toekomst van belang dat de chauffeur goed beschermd is.

De beschermingsplaat is een affabriek oplossing en specifiek getest en goedgekeurd volgens de laatste veiligheidsnormen. Beschikbaarheid en kosten worden binnenkort bekend gemaakt.

De beschermplaat is leverbaar voor € 1.500 exclusief btw.