MAN TGX Individual Lion S

Gepubliceerd op
Maandag 21 juni 2021
02/06/2021
De MAN TGX Individual Lion S: laat echte leeuwenharten sneller kloppen. Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen.

In het kort

  • Adembenemend design. De MAN TGX Individual Lion S is een echte blikvanger met zijn exclusieve exterieurdesign en elementen in sportieve carbonlook, een elegante voorkant en rode accenten. 
  • Bijzonder comfortabele cabine. In de grootste MAN cabine heerst dankzij het comfortpakket en de stijlvolle interieurelementen een zeer aangename sfeer. 
  • Indrukwekkende prestaties die u mag verwachten van een MAN. De MAN TGX Individual Lion S brengt power op de weg met krachtige motoren van 510 tot 640 pk.

Design dat indruk maakt

Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen.

Meer informatie

.

Een zeer aangename sfeer voor elke chauffeur

De cabine van de MAN TGX Individual Lion S oogt nog royaler en biedt de chauffeur dankzij de hoogwaardige materialen en talrijke comfortelementen een zeer aangename sfeer.

Meer lezen over dit model

.

Het topmodel van MAN voor chauffeurs die groot denken

De MAN TGX Individual Lion S is uniek in zijn klasse: De opvallende cabine met stijlvolle hoogglanselementen, chroomlamellen en rode accenten op de radiatorgrille trekt ieders aandacht. Het interieur van de grootste MAN cabine biedt maximaal comfort tijdens werk- en rusttijden. Stap in en ervaar een combinatie van adembenemend design en uitstekend rijcomfort, in een vrachtwagen die het truckershart sneller doet kloppen.